Vi samarbejder med alle danske importører af Lastbilsmærker, og kan derfor helt unikt

på kryds og tværs af landsdele tilbyde dig en uvildig sammenligning når du skal købe nyt.

Der være sig om du skal bruge en SCANIA, VOLVO, MAN, IVECO, DAF eller andet mærke.

Vi gennemgår hele dit behov fra start til slut, og  står ved din side til du får nøglerne i hånden.

Ingen er perfekt, og det kan være svært at navigerer rundt når der skal købes ind.

Vi som din tekniske støtte, og stor viden om teknik, lovgivning og netværk er i stand til at løfte

opgaven sammen med dig.

Ofte ender det med at vi enten køber, eller søger for salg af det brugte materiel som det nye skal udskifte. Vi søger for at du som kunde for økonomisk mest muligt ud af dit salg, uden at du har bekymringer om dine penge, eller om du modtaget klager om den solgte herefter.

Er det noget brugt du er udkik efter, har vi et stort europæisk netværk til forhandlere. Via dette finder vi eksempler på biler, kraner, påhængsvogne, trailere eller andet som modsvare dine ønsker og behov.

Når vi har fundet det du ønsker, inspicere vi emnet "on-hand", og  sender en ny bunke billeder og materiale som kan hjælpe til beslutningen om det er det rigtige.

I fald det er det rigtige, deponeres aftalte købssum indtil bilen er klar til levering og godkendt af du som køber. Brugte kørertøjer sælges uden garanti, og i.h.t. B2B regler, hvilket er gældende begge veje. Både når vi sælger dit brugt, og når du siger ja til vores tilbud. I nogle tilfælde laver særskilte aftaler.

Danmark er medlem af EU, men har særskilte regler på mange områder, hvilket også er gældende ved import af transportmateriel til DK. Der er mange faldgruber. Især hvis det du skal bruge kommer uden fra EU. Det er her vi træder rigtigt igennem.

Vores slogan siger alt......

Vi gør det tunge indkøb let....

IMG_20171103_110301.jpg
Grøn_volvo_FM2.jpg
20180113_160157.jpg
IMG_20180412_160154.jpg
IMG_20170324_175958.jpg